Menu
CYTAC POLIMERNI DRŽAČ ZA 2 SPREMNIKA. CYTAC DRŽAČ 2 SPREMNIKA DOLAZI SA BELT CLIP PRIHVATOM, A SAMI DRŽAČ ODGOVARA ZA VEĆINU JEDNOREDNIH I DVOREDNIH OKVIREVA U KALIBRIMA 9MM, 40S&W, 45ACP.
SKU: 1555
Proizvođač: CYTAC
45,00 KM
- +
*
*
*
Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i
Slika TACBULL NYLON POJAS 2U1 MOLLE

TACBULL NYLON POJAS 2U1 MOLLE

55,00 KM
Sustav 2-u-1: Dizajniran kao sustav pojasa, vanjski pojas pruža izvrsnu raspodjelu težine, a unutarnji pojas pruža dodatnu udobnost. Vanjski pojas izrađen je od izdržljivog najlona i jake PP postave, koja osigurava težinu konfiguracije pojasa s više uređaja kao što su: pištolj, spremnici, lisice, svjetiljka itd. Tim za istraživanje i razvoj dizajnirao je prošireni unutarnji pojas sastavljen od silikona i neoprena, koji se ne deformira lako i povećava udobnost, pa može smanjiti kompresiju policijske opreme. Neklizajuća silikonska podstava pogodna za kožu. Napredna čičak podloga sprječava grebanje i poboljšava prianjanje. Manja je vjerojatnost da će vam uništiti odjeću i zalijepiti se za kosu. Zadržavanje oblika: veća gustoća uboda zadržava svoj oblik tijekom radnog dana za izdržljivost i mekoću. Kopča s trostrukim zaključavanjem crna boja Širina vanjskog pojasa - 5 cm , širina unutarnjeg pojasa - 8 cm
Slika CYTAC FUTROLA ZA PRIKRIVENO NOŠENJE AMBIDEXTROUS, CZ P-10C

CYTAC FUTROLA ZA PRIKRIVENO NOŠENJE AMBIDEXTROUS, CZ P-10C

45,00 KM
CYTAC HOLSTER ZA PRIKRIVENO NOŠENJE ZA PIŠTOLJ ČZ P-10C HOLSTER DOLAZI U I-MINI GUARD IZVEDBI, I NOSI SE SA UNUTARNJE STRANE HLAČA. IZRAĐEN OD KVALITETNOG POLIMERA, DRŽI VAŠ PIŠTOLJ ZAŠTIĆEN OD OŠTEĆENJA I UDARACA.