Menu

MULTITOOLS

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Slika NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST I

NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST I

103,05 KM
Boker Plus Specialist I praktičan je višenamenski alat s mnogo različitih alata i pouzdanim mehanizmom za zaključavanje. Kliješta s oprugom mogu podnijeti čak i teške zahtjeve, a također nude ojačani rezač žice. Imaju ravnu površinu za hvatanje poput kliješta s dugim vrhom i takozvanu rupu za plamenik za hvatanje vanjskih šesterokutnih vijaka, kapičastih matica i cijevi. Dva alata uvučena u ručke lako se otvaraju i mogu se sigurno koristiti zahvaljujući čvrstom mehanizmu za zaključavanje. Alat je opremljen uskom oštricom, pilom za drvo, otvaračem za limenke, otvaračem za boce, savijačem/skidačem žice, razvrtalom/probijačem, odvijačem s križnom glavom te velikim i malim ravnim odvijačem. Plosnate G10 ručke imaju ukrasne izreze i finu teksturu za sigurno držanje. Dolazi s visokokvalitetnom najlonskom futrolom za remen.
Slika NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST II

NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST II

136,85 KM
Kliješta Boker Plus Specialist II nude ojačani rezač žice i prava su svestranost. Imaju ravnu površinu za hvatanje poput kliješta s dugim vrhom i takozvanu rupu za plamenik za hvatanje vanjskih šesterokutnih vijaka, kapičastih matica i cijevi. Četiri glavna alata osigurana su linerlockom, što ih čini prikladnima čak i za teške zadatke. Uključuju djelomično nazubljenu oštricu, pilu za drvo, turpiju s ravnalom i višenamjenski alat koji sadrži otvarač za konzerve, otvarač za boce, savijač/skidač žice i imbus ključ. Dodani remen za remen može se otvoriti zarezom za nokte. Vage s ravnom ručkom imaju ukrasne izreze i izrađene su od nehrđajućeg čelika. Dva dvostrana nastavka, odgovarajuća stezna glava i praktični razbijač stakla upotpunjuju opremu. Dolazi s visokokvalitetnom najlonskom futrolom za remen.
Slika NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST MINI

NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST MINI

57,70 KM
Iznimno praktičan Boker Plus Specialist Mini definitivno zaslužuje mjesto u automobilu, ruksaku ili stanu zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i iznimno maloj težini. Kliješta s oprugom opremljena su ojačanim rezačem žice i također imaju ravnu površinu za hvatanje kao ušilasta kliješta i takozvanu rupu za plamenik za hvatanje vijaka sa imbus glavom, spojnih matica i cijevi. Alati smješteni u dva tijela drške imaju mehanizam s kliznim zglobom i lako se otvaraju: oštrica, nazubljena oštrica, otvarač za boce, otvarač za konzerve, savijač žice/skidač žice, turpija, križni odvijač i mali i veliki odvijač s prorezom. Vage s ravnom ručkom imaju ukrasna udubljenja i izrađene su od laganog aluminija. Isporučuje se s visokokvalitetnom najlonskom torbicom za pojas.
Slika NOŽ BOKER PLUS TECH TOOL CARBON 4

NOŽ BOKER PLUS TECH TOOL CARBON 4

159,00 KM
S Boker Camp Knife, jednim od praočeva svih modernih višenamjenskih džepnih noževa, naša je povijest započela 1869. godine. Nakon gotovo 150 godina uspješne prisutnosti na tržištu, došlo je vrijeme da se ovaj dokazani koncept pretvori u moderan nož. Modernizirana konstrukcija, koja se temelji na čvrstim čeličnim oblogama, ugrađena je u dvije oblikovane ljestvice ručke, izrađene od laganih karbonskih vlakana. Švedski čelik Sandvik 12C27, s tvrdoćom po Rockwellu od 58-60 HRC, pruža izvanredno zadržavanje rubova šupljeg brušenog noža. Visoka kvaliteta proizvodnje, s glatkim djelovanjem oštrice i optimiziranom upotrebljivošću, dokaz su vrhunske kvalitete naših alata Boker Plus Tech. Alati: razbijač stakla, odvijač s otvaračem za boce i skidačem žice, mala nazubljena oštrica s vrhom odvijača, vadičep, rupa za sklopivu vrpcu, škare, bušilica/šilo, kliješta, pila za drvo, kopča za džep.
Slika OŠTRAČ NOŽEVA WORK SHARP PIVOT PRO

Filters:

Očisti sve

Filters

Close
SVI Proizvođači