Menu

TAKTIČKI

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Slika NOŽ BOKER DAILY KNIVES AK1 DROPPOINT BISON

NOŽ BOKER DAILY KNIVES AK1 DROPPOINT BISON

465,95 KM
Boker Daily Knives AK1, razvijen u suradnji s mladim nožarom Alexom Kremerom i Daily Customsom, svestrani je mali svakodnevni nož koji se može savršeno prilagoditi vlastitim potrebama. Alex Kremer, rođen u Fuldi 1993. godine, svoje prve noževe počeo je izrađivati ​​s 18 godina, a brojne turneje po prostranstvima Skandinavije i danas su mu izvor inspiracije. AK1 koji je dizajnirao opremljen je kratkom Droppoint oštricom izrađenom od metalurškog praha RWL 34, visokoučinkovitog nehrđajućeg čelika koji je otvrdnut na ledu na 61 do 62 HRC. Ergonomski oblikovane vage s ručkom izrađene su od izdržljive juhe micarte i ugodne su za držanje. Mogu se lako rastaviti korištenjem isporučenog torx ključa i mogu se zamijeniti širokim rasponom alternativnih vaga koje su razvijene i proizvedene u suradnji s Daily Customs. Osim toga, zamršeno izrađena rupa za vrpcu na kraju ručke može se okrenuti kada se vaga ručke demontira tako da nestane u ručki. Izrađen je od RWL 34, baš kao i kompletan full tang, s minimalnim proizvodnim tolerancijama. To znači da se nož u najkraćem mogućem roku može prilagoditi vlastitim zahtjevima i modificirati prema situaciji. Isporučuje se s visokokvalitetnom crnom kožnom futrolom koja ima ušivenu ulticlip i može se lako pričvrstiti na rub džepa zahvaljujući opružnoj kopči za zaključavanje. AK1 se tako može povući bez napora dok omotač na mjestu drži Ulticlip. Ručni rad u tvornici Boker noževa Solingen.
Slika NOŽ BOKER DAILY KNIVES AK1 DROPPOINT MUSTARD

NOŽ BOKER DAILY KNIVES AK1 DROPPOINT MUSTARD

465,95 KM
Boker Daily Knives AK1, razvijen u suradnji s mladim nožarom Alexom Kremerom i Daily Customsom, svestrani je mali svakodnevni nož koji se može savršeno prilagoditi vlastitim potrebama. Alex Kremer, rođen u Fuldi 1993. godine, svoje prve noževe počeo je izrađivati ​​s 18 godina, a brojne turneje po prostranstvima Skandinavije i danas su mu izvor inspiracije. AK1 koji je dizajnirao opremljen je kratkom Droppoint oštricom izrađenom od metalurškog praha RWL 34, visokoučinkovitog nehrđajućeg čelika koji je otvrdnut na ledu na 61 do 62 HRC. Ergonomski oblikovane i udobne vage s ručkom izrađene su od izdržljive vreće micarte. Mogu se lako rastaviti pomoću priloženog torx ključa i mogu se zamijeniti širokim rasponom alternativnih vaga koje su razvijene i proizvedene u suradnji s Daily Customs. Osim toga, zamršeno izrađena rupa za vrpcu na kraju ručke može se okrenuti kada se vaga ručke demontira tako da nestane u ručki. Izrađen je od RWL 34, baš kao i kompletan full tang, s minimalnim proizvodnim tolerancijama. To znači da se nož u najkraćem mogućem roku može prilagoditi vlastitim zahtjevima i modificirati prema situaciji. Isporučuje se s visokokvalitetnom crnom kožnom futrolom koja ima ušivenu ulticlip i može se lako pričvrstiti na rub džepa zahvaljujući opružnoj kopči za zaključavanje. AK1 se tako može povući bez napora dok omotač na mjestu drži Ulticlip. Ručni rad u tvornici Boker noževa Solingen.
Slika NOŽ BOKER GULO PRO

NOŽ BOKER GULO PRO

212,70 KM
Dizajnirao ga je Steve Kelly iz Montane, Boker Plus Gulo Pro opremljen je oštricom s kugličnim ležajem izrađenom od D2, koja se otvara uklonjivim klinom za palac. Zaključava se na mjestu stabilnom okvirnom bravom koja je izrađena od nehrđajućeg čelika kao i cijelo tijelo ručke. Plavi anodizirani hardver daje Gulo Pro-u njegov vlastiti moderan izgled. S rupom za vrpcu, uklonjivom kopčom (tip-up) i visokokvalitetnom najlonskom torbicom za pohranu.
Slika NOŽ BOKER PLUS ANTI-GRAV

NOŽ BOKER PLUS ANTI-GRAV

276,50 KM
Jedinstvena kombinacija najmodernijih materijala daje Boker Plus Anti-Gravu apsolutno poseban položaj na tržištu. Oštrica je izrađena od tehničke keramike visoke čvrstoće, čiju tvrdoću nadmašuje samo dijamant. To jamči izvanredno zadržavanje rubova, apsolutnu zaštitu od korozije i 100% magnetsku neutralnost. Vrhunski materijal ručke od karbonskih vlakana ne samo da osigurava nevjerojatno malu težinu, već i izvanrednu stabilnost i eleganciju. Polirana ljestvica ručke naglašava tipičnu strukturu. Kopča i rupa za vrpcu osiguravaju udobno i sigurno rukovanje
Slika NOŽ BOKER PLUS SAVIOR 1

NOŽ BOKER PLUS SAVIOR 1

96,20 KM
Serija noževa za spašavanje Boker Plus Savior namijenjena je privatnim korisnicima koji se žele opremiti u slučaju nezgode kako bi pomogli sebi ili drugima, ali i profesionalnim korisnicima koji nož nose na poslu kao alat za spašavanje. Obloge od čvrstog čelika nose plastične ljuske ojačane staklenim vlaknima koje imaju izravno prelivene crvene TPR gumene umetke za poboljšanje prianjanja na strateškim mjestima. To osigurava sigurno rukovanje čak iu mokrim ili hladnim uvjetima te u stresnim situacijama. Zamjenjivi razbijač stakla na vršku pouzdano buši bilo koju bočnu staklenu ploču, dok uvlačivi rezač remena omogućuje rezanje remena čak i blizu tijela bez rizika od ozljeda. Oštrica s glatkim rubom i uklonjivim klinom za palac. Noževi imaju uklonjivu kopču (vrh prema dolje). Isporučuje se s vrhunskom najlonskom torbicom za pojas.
Slika NOŽ BOKER PLUS THUNDER STORM AUTO

NOŽ BOKER PLUS THUNDER STORM AUTO

159,50 KM
Boker Plus Thunder Storm Auto koji je dizajnirao Boris Manasherov robusni je taktički nož. Njegov naglašeni klin za prste čini ga vrlo praktičnim u bilo kojem položaju držanja. Brze promjene položaja u obrnuti stisak ili obrnuto podržane su izbočinama na kralježnici i ručki oštrice. Vage s crnom ručkom izrađene su od aluminija s umecima za smanjenje težine. Oštrica AUS-8 ima lagani stonewash završetak i otvara se automatski pritiskom na gumb. S razbijačem stakla od volfram karbida, rupom za vrpcu i kopčom za duboko nošenje koja se može premjestiti (na vrh).
Slika NOŽ BOKER PLUS XL DROP

NOŽ BOKER PLUS XL DROP

158,25 KM
Veliki brat popularnog Bokera Plus XS Chada Los Banosa dizajniran je kao jednoručni slipjoint s jakom stražnjom oprugom, iako nudi neke rezerve. Sačuvavši proporcije originala, ovom smo nožu dali savršenu veličinu za sve one zadatke gdje duža oštrica znači bolju upotrebljivost - i, naravno, za sve ljubitelje većih džepnih noževa. Vage G10 imaju neklizajuću teksturu površine. Satinirana oštrica 440C ima graničnik pod kutom zatvaranja od 90°. Zahvaljujući dvostrukom klinu za palac i kopči koja se može namjestiti (tip-up/l-r), XL je prikladan za ljevoruke korisnike. S visokokvalitetnom najlonskom kutijom za pohranu.
Slika NOŽ K25 TACTICAL POCKETKNIFE 10876

NOŽ K25 TACTICAL POCKETKNIFE 10876

32,05 KM
Taktički džepni nož s gumiranom aluminijskom drškom. Isporučuje se s najlonskom torbicom za pojas.
Slika NOŽ MAGNUM 30-06 BULLET KNIFE W/ KEYRING

NOŽ MAGNUM 30-06 BULLET KNIFE W/ KEYRING

19,80 KM
Zanimljiva replika metka 30-06 s kompaktnom i funkcionalnom oštricom. Izvrstan poklon za lovca ili kolekcionara. Sadrži oštricu od nehrđajućeg čelika 440 i školjku obloženu mesingom.
Slika NOŽ MAGNUM ADVANCE ALL BLACK PRO

NOŽ MAGNUM ADVANCE ALL BLACK PRO

46,60 KM
Magnum Advance Desert ALL BLACK PRO pripada profesionalnom, taktičkom, vojnom ili civilnom okruženju. Plastična ručka ojačana vlaknima ima protuklizne gumene umetke za sigurnije držanje. Oštrica s vrhom koplja izrađena od nehrđajućeg čelika 440C ima crni premaz. Linerlock učvršćuje nož čisto i pouzdano. Jednoručna verzija je savršena za korištenje u nepovoljnim uvjetima kao što su hladno vrijeme, blato ili kiša - ili kada je svaka sekunda važna. Može se otvoriti jednom rukom pomoću kopče za palac ili peraje. Široka crna kopča s vrhom prema dolje drži nož u položaju. Rupa za vrpcu također se može koristiti za pričvršćivanje ovog važnog dijela opreme. Dolazi s čvrstim najlonskim omotačem za remen.
Slika NOŽ MAGNUM ADVANCE ALL BLACK PRO 42

NOŽ MAGNUM ADVANCE ALL BLACK PRO 42

46,60 KM
Magnum Advance All Black Pro je temeljito dobro dizajniran vrhunski taktički nož. Ljestvica ručke od konturirane plastike ojačane vlaknima ima mali područak za čvrsto držanje sa ili bez rukavica. Oštrica je izrađena od nehrđajućeg čelika 440C, ima crni premaz i hrbat sa širokim unutarnjim radijusom koji služi kao oslonac za palac. Precizno postavljeni linerlock osigurava nož čisto i pouzdano. Dvoručna verzija s urezom za nokte savršena je za ljubitelje klasične izrade noževa. Široka kopča s vrhom prema dolje također ima crni premaz i sigurno je pričvršćena pomoću tri vijka. Dolazi s čvrstim najlonskim omotačem za remen s kopčom na kuku i oko.
Slika NOŽ MAGNUM ADVANCE CHECKERING BLACK

NOŽ MAGNUM ADVANCE CHECKERING BLACK

54,35 KM
Checkering Black je nenametljiva varijacija u seriji Magnum Advance, koja je podiže na novu razinu kvalitete. Razrađena kontrola vaga s aluminijskom ručkom nudi sigurno držanje i punu funkcionalnost. Oštrica se sastoji od nehrđajućeg čelika 440C s izvrsnim zadržavanjem rubova. Otvara se klinom za palac i učvršćuje se kopčom. Ima izbočeni hrbat i rupu za vrpcu te dolazi s kopčom za duboko nošenje (na vrh) i praktičnom navlakom za remen.
Slika NOŽ MAGNUM ADVANCE DESERT PRO

NOŽ MAGNUM ADVANCE DESERT PRO

46,60 KM
Magnum Advance Desert Pro pripada profesionalnom, taktičkom, vojnom ili civilnom okruženju. Plastična ručka ojačana vlaknima ima protuklizne gumene umetke za sigurnije držanje. Oštrica s vrhom koplja izrađena od nehrđajućeg čelika 440C ima crni premaz. Linerlock učvršćuje nož čisto i pouzdano. Jednoručna verzija je savršena za korištenje u nepovoljnim uvjetima kao što su hladno vrijeme, blato ili kiša - ili kada je svaka sekunda važna. Može se otvoriti jednom rukom pomoću kopče za palac ili peraje. Široka crna kopča s vrhom prema dolje drži nož u položaju. Rupa za vrpcu također se može koristiti za pričvršćivanje ovog važnog dijela opreme. Dolazi s čvrstim najlonskim omotačem za remen.
Slika NOŽ MAGNUM ADVANCE DESERT PRO 42

NOŽ MAGNUM ADVANCE DESERT PRO 42

46,60 KM
Magnum Advance Desert Pro pripada profesionalnom, taktičkom, vojnom ili civilnom okruženju. Plastična ručka ojačana vlaknima ima protuklizne gumene umetke za sigurnije držanje. Oštrica s vrhom koplja izrađena od nehrđajućeg čelika 440C ima crni premaz. Linerlock učvršćuje nož čisto i pouzdano. Dvoručna verzija s urezom za nokte savršena je za ljubitelje klasične izrade noževa. Široka crna kopča s vrhom prema dolje drži nož u položaju. Rupa za vrpcu također se može koristiti za pričvršćivanje ovog važnog dijela opreme. Dolazi s čvrstim najlonskim omotačem za remen.
Slika NOŽ MAGNUM ADVANCE PRO EDC

NOŽ MAGNUM ADVANCE PRO EDC

54,35 KM
Uz Magnum Advance Pro EDC Thumbstud, predstavljamo praktičnu jednoručnu varijantu Advance Pro EDC. Kompaktan, ali ne premalen džepni nož ima aluminijsku dršku s izbrušenim utorima i finom teksturom. Oštrica se sastoji od nehrđajućeg čelika 440C koji nudi izvrsno zadržavanje rubova. Oštrica se otvara uklonjivim klinom za palac i pričvršćena je čvrstim osiguračem. S rupom za vrpcu, kopčom za duboko nošenje (s vrhom prema dolje) i praktičnom najlonskom navlakom za remen.
Slika NOŽ MAGNUM ADVANCE PRO EDC THUMBSTUD

NOŽ MAGNUM ADVANCE PRO EDC THUMBSTUD

54,35 KM
Uz Magnum Advance Pro EDC Thumbstud, predstavljamo praktičnu jednoručnu varijantu Advance Pro EDC. Kompaktan, ali ne premalen džepni nož ima aluminijsku dršku s izbrušenim utorima i finom teksturom. Oštrica se sastoji od nehrđajućeg čelika 440C koji nudi izvrsno zadržavanje rubova. Oštrica se otvara uklonjivim klinom za palac i pričvršćena je čvrstim osiguračem. S rupom za vrpcu, kopčom za duboko nošenje (s vrhom prema dolje) i praktičnom najlonskom navlakom za remen.
Slika NOŽ MAGNUM CAVEMAN DAMAST

NOŽ MAGNUM CAVEMAN DAMAST

129,50 KM
Klasični Magnum Caveman opremljen je oštricom izrađenom od 37 slojeva Damaska ​​i uvjerava svojim prapovijesnim izgledom. Prednja drvena vaga ukrašena je umjetničkim djelom koje podsjeća na pretpovijesnu pećinsku umjetnost, s prikazom drevne scene lova. Pećinska umjetnost, kojoj se može diviti cijeli svijet, nastala je još prije 40.000 godina u kamenom dobu, a već tada je bila iskonska potreba čovjeka da se izrazi slikama. Oštrica od Damaska ​​prapovijesnog džepnog noža otvara se zarezom nokta i pouzdano zaključava čvrstom stražnjom bravom. S rupom za vrpcu.
Slika NOŽ MAGNUM COLORADO RAINBOW

NOŽ MAGNUM COLORADO RAINBOW

46,35 KM
Magnum Colorado Rainbow je praktičan, čvrst džepni nož s popularnim premazom u duginim bojama. Savršen je nož za sve botaničare amatere i prijatelje izuzetno svestrane korisne biljke iz porodice konopljika. Oštrica izrađena od čelika 440A može se otvoriti jednom rukom i zaključati s linerlockom. Robusna drška od nehrđajućeg čelika ukrašena je karakterističnim listovima biljke koja je legalno dostupna u Coloradu i sve više drugih država SAD-a. S praktičnom rupom za vrpcu i kopčom.
Slika NOŽ MAGNUM EMS RESCUE

NOŽ MAGNUM EMS RESCUE

59,90 KM
Čvrsti Magnum Air Force Rescue je pouzdan nož za spašavanje koji kombinira brojne praktične funkcije i može spasiti živote u hitnim slučajevima. Crno obložena obrnuta tanto oštrica izrađena od 440A opremljena je djelomično nazubljenim rubom i otvara se perajom s oprugom. Čvrsti linerlock zaključava oštricu kada je otvorena. Narančasta ručka od eloksiranog aluminija uvijek sigurno leži u ruci i ima detaljan medicinski znak. Isporučuje se s razbijačem stakla, rezačem remena i praktičnom kopčom (vrh prema dolje/d).
Slika NOŽ MAGNUM LAW ENFORCEMENT

NOŽ MAGNUM LAW ENFORCEMENT

49,90 KM
Ova serija visoko funkcionalnih noževa za spašavanje posvećena je policajcima, bolničarima i stručnjacima za spašavanje, koji daju sve od sebe u opasnom ispunjavanju dužnosti i često riskiraju sve kako bi spasili živote. Ovi noževi opremljeni su svim potrepštinama: razbijačem stakla, rezačem za remen, kopčom za nošenje i oštricama od nehrđajućeg čelika 440 otpornim na koroziju. Noževi Magnum Rescue Knives potpuno su funkcionalni i spremni za upotrebu, ali nisu dizajnirani za svakodnevnu, zahtjevnu upotrebu profesionalnih osoba koje pružaju prve pomoći. Za profesionalne korisnike preporučamo primjerice modele Boker Plus Savior ili FKMD A.L.S.R. 2.
Slika NOŽ MAGNUM MEDIC

NOŽ MAGNUM MEDIC

49,90 KM
Ova serija visoko funkcionalnih noževa za spašavanje posvećena je policajcima, bolničarima i stručnjacima za spašavanje, koji daju sve od sebe u opasnom ispunjavanju dužnosti i često riskiraju sve kako bi spasili živote. Ovi noževi opremljeni su svim potrepštinama: razbijačem stakla, rezačem remena, kopčom za nošenje i oštricama od nehrđajućeg čelika 440 otpornim na koroziju. Noževi Magnum Rescue Knives potpuno su funkcionalni i spremni za upotrebu, ali nisu dizajnirani za svakodnevnu, zahtjevnu upotrebu profesionalnih osoba koje pružaju prve pomoći. Za profesionalne korisnike preporučamo primjerice modele Boker Plus Savior ili FKMD A.L.S.R. 2.
Slika NOŽ MAGNUM MORTEM

NOŽ MAGNUM MORTEM

48,55 KM
Neobična oštrica Magnum Mortema izrađena je od 440 A i otvara se pomoću peraje ili dvostrane igle za palac. Dok je okvir pričvršćen na stražnju ljestvicu, prednji dio ručke od nehrđajućeg čelika krasi stilizirana lubanja. Izraženi ubodi na ploči za palac pomažu u postizanju kontroliranih rezova. Sa kopčom (vrh prema dolje) i rupom za vrpcu.
Slika NOŽ MAGNUM SAR TEC FOLDER

NOŽ MAGNUM SAR TEC FOLDER

48,55 KM
Magnum SAR Tec Folder pouzdani je džepni nož za traženje i spašavanje s ljuskama ručke u boji signala izrađenim od teksturiranog G10, koji zahvaljujući karo i ergonomskom udubljenju za prste uvijek ostaje sigurno u ruci čak i u lošim vremenskim uvjetima. Oštrica izrađena od nehrđajućeg čelika 7Cr17MoV otvara se oprugom potpomognutom klinom za palac ili perajom i stoga se njome može lako upravljati i rukavicama. Osiguran je linerlockom, a također ima rezač niti i remena na stražnjoj strani oštrice. To znači da je Magnum SAR Tec Folder optimalno opremljen za operacije spašavanja na moru, kopnu, u zraku iu svim klimatskim uvjetima. S rupom za vrpcu i crnom dubokom kopčom za nošenje (vrh prema dolje/d).
Slika NOŽ MAGNUM SPECIAL FORCES

NOŽ MAGNUM SPECIAL FORCES

60,25 KM
Magnum Special Forces je funkcionalni nož za spašavanje posvećen svjetski poznatim elitnim jedinicama američkih oružanih snaga. Lagana ručka od crnog aluminija nosi amblem grbova specijalnih snaga. Oštrica od nehrđajućeg čelika 440A otvara se pomoću peraje s oprugom i pouzdano je zaključana čvrstim linerlockom. Izbušene rupe daju oštrici poseban dodir i također smanjuju težinu. Na kraju drške nalaze se razbijač stakla i rezač remena, koji predodređuje nož za bilo koji pribor za hitne slučajeve. Isporučuje se s praktičnom kopčom za duboko nošenje (na vrhu).
Slika NOŽ MAGNUM THE MILLED ONE

NOŽ MAGNUM THE MILLED ONE

52,15 KM
Moderni Magnum The Milled One impresionira kao jednostavna čelična konstrukcija s uzbudljivim dizajnom površine. Glodani utor satenske oštrice od nehrđajućeg čelika 7Cr17MoV, koji se sužava prema vrhu oštrice, služi kao pomoć pri otvaranju i proširen je u dizajnu mat pjeskarene drške od nehrđajućeg čelika. Ovo pretvara nož u neuništivu besmislicu koja još uvijek ima ono nešto. Stabilna brava okvira preuzima funkciju zaključavanja. S praktičnom dubokom kopčom za nošenje (tip-up/r).
Slika SKALPER SA FUTROLOM

Filters:

Očisti sve

Filters

Close
SVI Proizvođači