Menu

DIJELOVI I OSTALO

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao

AC AMMUNITION BOX

60,00 KM
Kutija za municiju / kutija za pohranu vrhunske kvalitete tvrtke AC-Unity. Nigdje drugdje nećete pronaći bolju kombinaciju male težine i snage. Inteligentan dizajn i najbolji dostupni polimer čine ovu limenku nevjerojatno opremljenom, ali nimalo teškom. Stražnji zglob u 7 točaka. Zasun šarke u 6 točaka s bravom u 6 točaka. Kutni umetci od mesinga s navojem omogućuju ugradnju brtvila od upletene žice u vojnom stilu. Gumena brtva održava limenku nepropusnom i suhom. Može se koristiti za skladištenje hrane ili kao uređaj za plutanje. Napredni polimer je otporniji na udubljenja i brtvi bolje od USGI čeličnih limenki; neće ni hrđati! Dizajniran za slaganje pomoću oblikovanih nožica na dnu i jastučića za noge na poklopcu.

AC FLARE GUN CAL 26,50MM

320,00 KM
Potpuno novi AC-Flare Gun je moderan vrhunski i vrlo izdržljiv alat za bacanje raketnih raketa od 26,5 mm ili dimnih granata. Tijelo pištolja izrađeno je od posebnog polimera koji je vrlo otporan na udarce i UV zračenje te može raditi u širokom rasponu temperatura. Cijev ove raketne puške izrađena je od nehrđajućeg čelika što jamči minimalni životni vijek od oko 2000 ispaljivanja sa raketama pune snage. Signalne rakete koriste se u svakoj situaciji kada je potrebno poslati signal za pomoć. Baklje se moraju ispaljivati ​​ravno u zrak, čineći signal vidljivim dulje vrijeme i otkrivajući položaj onoga tko treba pomoć.

AREX DELTA POLOGA ZA ČIŠĆENJE

114,45 KM
Mala prostirka za čišćenje pištolja sa eksplodiranim prikazom i pratećom listom delova pištolja Arex Delta Gen2 Mekani poliesterski gornji dio osigurat će da se vaš pištolj ne izgrebe, dok će podloga od neoprenske gume na prostirci zadržati sve na svom mjestu i spriječiti klizanje vaše radne površine. Ova prostirka će također spriječiti prodiranje štetnih hemikalija, ulja i prljavštine do vašeg stola, klupe ili područja gdje inače čistite i radite s vatrenim oružjem. Veličina: 39cm x 59cm x 0,3cm

AREX KAPA CRNA

61,30 KM

AREX ZERO 1 PODLOGA ZA ČIŠĆENJE

59,45 KM
Mala podloga za čišćenje pištolja s rastavljenim prikazom i popratnim popisom dijelova za pištolj RexZero 1. Mekani vrh od poliestera osigurat će da se vaš pištolj ne izgrebe, dok će neoprenska gumena podloga na podlozi držati sve na mjestu i spriječiti klizanje vaše radne površine. Ova prostirka također će spriječiti prodiranje štetnih kemikalija, ulja i prljavštine do vašeg stola, klupe ili područja gdje inače čistite i radite s vatrenim oružjem. Ova podloga za čišćenje i dijelove oružja ima dimenzije 11 inča x 17 inča i debljine 1/8 inča (28 x 43 cm)

AREX ZERO 1 S%T GRIP V3 CRNI

275,85 KM
Rukohvati od polimera, ručno rađeni za Arex/Rex Zero 1 Standard/Compact, proizvedeni u Sloveniji. Grip stippling je modifikacija pištolja za pretvaranje inače glatkog, fabričkog držača u onaj sa udubljenjima, tačkama, izbočinama i drugim formacijama za dodavanje ili oduzimanje teksture. Vijci nisu uključeni.

Filters:

Očisti sve

Filters

Close
SVI Proizvođači