Menu

Dostava

Metode, troškovi i vrijeme dostave

Surađujemo s brzom poštom za sve isporuke unutar Bosne i Hercegovine.

Sve narudžbe se šalju iz našeg distribucijskog centra u Širokom Brijegu. Narudžbe se obrađuju od ponedjeljka do petka. Vikendom i praznicima ne radimo.

Dostava je moguća na području cijele Bosne i Hercegovine u roku od 24 do 72 sata, po cijeni od 12,00 KM po narudžbi.

Narudžbe se radnim danom dostavljaju od 08:00 do 17:00 h, a subotom od 08:00 do 14:00 h, na adresu naznačenu prilikom naručivanja, o čemu će Vas dostavljač prethodno telefonski obavijestiti. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi narudžbu na vrata Vašeg stana, već do ulaza u zgradu.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se u regularnim uvjetima u transportu ne mogu oštetiti. Molimo Vas da prilikom preuzimanja narudžbe provjerite eventualna oštećenja i da ih odmah reklamirate dostavljaču, ako primijetite vanjska oštećenja. Prilikom preuzimanja narudžbe, dužni ste potpisati otpremnicu ili dostavnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučaju da niste na navedenoj adresi u trenutku dostave Vaše narudžbe, dostavljač iz brze pošte će ostaviti obavijest o primljenoj pošiljci na Vašem pragu, na kojoj će biti naznačena adresa poštanskog ureda, vrijeme i rok u kojem možete preuzeti pošiljku, prije nego što se ona vrati u naš distribucijski centar ili u prodajnu jedinicu.