Menu

NOŽEVI

Pogledajte kao Rešetka Popis
Sortirajte kao
Slika BRITVA BOKER CRNO/CRVENA
Slika FUTROLA BOKER MAGNET-STECKETUI SCHWARZ KLEIN
Slika FUTROLA CORDURA SHEATH BIG
Slika FUTROLA GR. LEATHER SHEATH BLACK
Slika NOŽ BLACK FOX HUNTING
Slika NOŽ BOKER ARBOLITO ESCULTA EBENHOLZ

NOŽ BOKER ARBOLITO ESCULTA EBENHOLZ

380,75 KM
Čvrsta konstrukcija u kombinaciji s klasičnim izgledom i visokom uporabnom vrijednošću čine Boker Arbolito Esculta, kompaktniju verziju El Gigantea, izvrsnim suputnikom za vani i lov. Ljuske drške izrađene od guayacan ebanovine imaju dodatnu strukturu utora i stoga ih je teško nadmašiti u smislu držanja. Čvrsta oštrica izrađena od čelika Böhler N695 u potpunosti prolazi kroz dršku i sužava se prema kraju drške. Takozvani tapered tang daje nožu poseban vizualni dodir i savršeno ga uravnotežuje. Prostrani i jaki štitnik za ruke od brušenog nehrđajućeg čelika obećava visoku razinu sigurnosti pri radu i doprinosi elegantnom izgledu. Isporučuje se s visokokvalitetnim kožnim omotom za visoko ili nisko označavanje.
Slika NOŽ BOKER ARBOLITO HUNTER MICARTA
Slika NOŽ BOKER ARBOLITO RELINCHO MADERA
Slika NOŽ BOKER ARBOLITO SALIDA HIRSCHHORN

NOŽ BOKER ARBOLITO SALIDA HIRSCHHORN

308,45 KM
Set pribora za jelo Boker Arbolito Salida sastoji se od noža i vilice koji su zajedno smješteni u visokokvalitetnoj kožnoj futroli. Praktični set, koji je u potpunosti ručno izrađen u Argentini, savršen je za kuhanje na otvorenom, piknike i slično. Drška je izrađena od pravog jelena.
Slika NOŽ BOKER BOXER EDC BROWN

NOŽ BOKER BOXER EDC BROWN

276,50 KM
Boker Boxer EDC od Raphaël Duranda kombinira najsuvremenije materijale s ravnom, samonosećom konstrukcijom bez obloge i podupirača. Kao lagani slipjoint džepni nožić dorastao je svakom zadatku u svakodnevnoj uporabi. Opremljena je oštricom za pranje kamena izrađenom od Böhler metalurškog praha M390, koja je opremljena velikim ricassom i graničnikom od 90°. Moderni čelik visokih performansi s najvećom otpornošću na habanje je kaljen ledom na 61 HRC. Ukrasne mjedene zakovice čine šareni kontrast s trodimenzionalno brušenim i ugodno oblikovanim ljuskama ručke izrađenim od micarte od smeđeg juha. Otvor za uže je ojačan mjedenom čahurom. Ručni rad u Boker Knife Manufacturer Solingen.
Slika NOŽ BOKER BOXER FIXED

NOŽ BOKER BOXER FIXED

340,35 KM
Boker Boxer Fixed fiksna je varijanta iznimno popularnog tradicionalnog džepnog noža Raphaëla Duranda, francuskog proizvođača noževa po narudžbi iz Thiersa. Sadrži tamnu oštricu N690 stonewash s elegantnim ricassom na stražnjoj strani oštrice. Böhlerov čelik za oštrice od legure kobalta je kaljen na ledu na 60 HRC. Ljuske drške praktičnog noža izrađene su od fine teksture Natural Canvas Micarta, koja s vremenom potamni pod utjecajem UV zračenja. Sa zakovicama i ojačanom rupom za vrpcu od karbonskih vlakana i visokokvalitetnim kožnim koricama. Ručno izrađen u tvornici noževa Boker u Solingenu.
Slika NOŽ BOKER CORE PROFESSIONAL SET 2.0

NOŽ BOKER CORE PROFESSIONAL SET 2.0

510,65 KM
Idealan poklon.Što je zajedničko Trieru, Wiesbadenu, Münsteru i Lüneburgu? Osim povijesnog gradskog središta, znamenitosti koje su poznate izvan granica regije i dugogodišnje tradicije važnih trgovačkih gradova, zajednički im je još jedan važan aspekt: ​​ovi su gradovi domovi izvrsnih trgovaca metalnim posuđem, koji su izgradili svoju izvanrednu reputaciju dugi niz godina zahvaljujući svom opsežnom izboru i prvorazrednoj stručnosti. Upregnuli smo njihovo desetljeće iskustva, izvrsno znanje i fino poštovanje svakodnevnog osjećaja za zahtjeve i potrebe kuharskih i kuhinjskih entuzijasta u našem razvoju proizvoda Boker Core serije, u kombinaciji s našim gotovo 150 godina iskustva kao Solingen Knife Manufactory . Rezultat je proizvod s dinamičnim linijama, izvrsnom upravljivošću i sposobnošću rezanja koja oduzima dah koji je zaslužio ocjenu kvalitete "preporučuju vodeći trgovci na malo". Čvrsta oštrica izrađena od legure krom-molibden-vanadij (X50CrMoV15), savršeno prilagođena za izradu vrhunskih kuhinjskih noževa, ručno je kovana u Solingen majstorstvu, strukturno optimizirana i zatim kaljena na 58 HRC. Kako bismo oštrici dali duži radni vijek i još finiji rez, naše tradicionalno ručno brušenje je visoko polirano. Kovani jastučić osigurava sigurno držanje i štiti korisnika od mogućih ozljeda u slučaju klizanja. Posebna dizajnerska značajka svih noževa u ovoj seriji je blago zaobljeni hrbat. To čini nož lakim i ugodnim za rukovanje u bilo kojem položaju i sprječava neugodan pritisak na šaku - čak i ako se vrši snažan pritisak na kralježnicu, na primjer, dok izvodite udarac kamenom. Praktične i savršeno proporcionalne ručke izrađene od sintetike upotpunjuju cjelokupnu sliku. Noževi su vrlo otporni na vlagu i mogu se bez oklijevanja koristiti iu profesionalnim restoranima. Posebno u kuhinji, higijena mora u svakom trenutku zadovoljavati najviše standarde. Opremljen Boker Knife Block Gusto s četiri noža serije Boker Core Professional i klasičnim čelikom za oštrenje: nožem za guljenje, malim kuharskim nožem, kuharskim nožem i nožem za kruh.
Slika NOŽ BOKER DAILY KNIVES AK1 DROPPOINT BISON

NOŽ BOKER DAILY KNIVES AK1 DROPPOINT BISON

465,95 KM
Boker Daily Knives AK1, razvijen u suradnji s mladim nožarom Alexom Kremerom i Daily Customsom, svestrani je mali svakodnevni nož koji se može savršeno prilagoditi vlastitim potrebama. Alex Kremer, rođen u Fuldi 1993. godine, svoje prve noževe počeo je izrađivati ​​s 18 godina, a brojne turneje po prostranstvima Skandinavije i danas su mu izvor inspiracije. AK1 koji je dizajnirao opremljen je kratkom Droppoint oštricom izrađenom od metalurškog praha RWL 34, visokoučinkovitog nehrđajućeg čelika koji je otvrdnut na ledu na 61 do 62 HRC. Ergonomski oblikovane vage s ručkom izrađene su od izdržljive juhe micarte i ugodne su za držanje. Mogu se lako rastaviti korištenjem isporučenog torx ključa i mogu se zamijeniti širokim rasponom alternativnih vaga koje su razvijene i proizvedene u suradnji s Daily Customs. Osim toga, zamršeno izrađena rupa za vrpcu na kraju ručke može se okrenuti kada se vaga ručke demontira tako da nestane u ručki. Izrađen je od RWL 34, baš kao i kompletan full tang, s minimalnim proizvodnim tolerancijama. To znači da se nož u najkraćem mogućem roku može prilagoditi vlastitim zahtjevima i modificirati prema situaciji. Isporučuje se s visokokvalitetnom crnom kožnom futrolom koja ima ušivenu ulticlip i može se lako pričvrstiti na rub džepa zahvaljujući opružnoj kopči za zaključavanje. AK1 se tako može povući bez napora dok omotač na mjestu drži Ulticlip. Ručni rad u tvornici Boker noževa Solingen.
Slika NOŽ BOKER DAILY KNIVES AK1 DROPPOINT MUSTARD

NOŽ BOKER DAILY KNIVES AK1 DROPPOINT MUSTARD

465,95 KM
Boker Daily Knives AK1, razvijen u suradnji s mladim nožarom Alexom Kremerom i Daily Customsom, svestrani je mali svakodnevni nož koji se može savršeno prilagoditi vlastitim potrebama. Alex Kremer, rođen u Fuldi 1993. godine, svoje prve noževe počeo je izrađivati ​​s 18 godina, a brojne turneje po prostranstvima Skandinavije i danas su mu izvor inspiracije. AK1 koji je dizajnirao opremljen je kratkom Droppoint oštricom izrađenom od metalurškog praha RWL 34, visokoučinkovitog nehrđajućeg čelika koji je otvrdnut na ledu na 61 do 62 HRC. Ergonomski oblikovane i udobne vage s ručkom izrađene su od izdržljive vreće micarte. Mogu se lako rastaviti pomoću priloženog torx ključa i mogu se zamijeniti širokim rasponom alternativnih vaga koje su razvijene i proizvedene u suradnji s Daily Customs. Osim toga, zamršeno izrađena rupa za vrpcu na kraju ručke može se okrenuti kada se vaga ručke demontira tako da nestane u ručki. Izrađen je od RWL 34, baš kao i kompletan full tang, s minimalnim proizvodnim tolerancijama. To znači da se nož u najkraćem mogućem roku može prilagoditi vlastitim zahtjevima i modificirati prema situaciji. Isporučuje se s visokokvalitetnom crnom kožnom futrolom koja ima ušivenu ulticlip i može se lako pričvrstiti na rub džepa zahvaljujući opružnoj kopči za zaključavanje. AK1 se tako može povući bez napora dok omotač na mjestu drži Ulticlip. Ručni rad u tvornici Boker noževa Solingen.
Slika NOŽ BOKER DELICATE UNO WUSTENEISENHOLZ

NOŽ BOKER DELICATE UNO WUSTENEISENHOLZ

308,45 KM
U svijetu noževa, tradicija i moderan stil ne moraju se međusobno isključivati. Naprotiv, postoji opipljiv trend u industriji noževa da se bezvremenski klasici namjerno redizajniraju, dajući im moderan, suvremen izgled. Pritom se mora poštivati ​​osnovni koncept noža. Ideja takozvane Modern Traditional je osnova serije noževa Boker Uno. Stilovi Trapper i Delicate klasici su više od jednog stoljeća, a nalaze se u linijama proizvoda renomiranih međunarodnih proizvođača klasičnih džepnih noževa. U svom tradicionalnom obliku, oba stila imaju gornje i donje jastuke. Serija Uno izostavlja jastučiće na stražnjoj strani ručke, modifikaciju po kojoj je serija dobila ime. Ova se dva stila više ne smatraju običnim noževima za upotrebu na ranču ili gradilištu, već se također drže kao vrhunski EDC noževi u brijačnicama ili na pikniku. Odabrali smo ekskluzivne odgovarajuće ljestvice izrađene od certificiranog uvezenog pustinjskog željeznog drva, koje su zakovicama pričvršćene na mesingane obloge. Oštrice se sastoje od 440C i ne zaključavaju se. Potpuno ručno izrađeni nož koji je napravio Boker Manufactory Solingen dolazi s novom verzijom povijesnog simbola stabla Boker.
Slika NOŽ BOKER DŽEPNI UC USMC MAXIMUM
Slika NOŽ BOKER GULO PRO

NOŽ BOKER GULO PRO

212,70 KM
Dizajnirao ga je Steve Kelly iz Montane, Boker Plus Gulo Pro opremljen je oštricom s kugličnim ležajem izrađenom od D2, koja se otvara uklonjivim klinom za palac. Zaključava se na mjestu stabilnom okvirnom bravom koja je izrađena od nehrđajućeg čelika kao i cijelo tijelo ručke. Plavi anodizirani hardver daje Gulo Pro-u njegov vlastiti moderan izgled. S rupom za vrpcu, uklonjivom kopčom (tip-up) i visokokvalitetnom najlonskom torbicom za pohranu.
Slika NOŽ BOKER MAGNUM AKITO WAKIZASHI
Slika NOŽ BOKER MAGNUM FIELD FLIPPER
Slika NOŽ BOKER MAGNUM OBLONG
Slika NOŽ BOKER MAGNUM TRAIL
Slika NOŽ BOKER MAGNUM WALNUT DROP
Slika NOŽ BOKER MUELA PHANTOM
Slika NOŽ BOKER PLUS AK101 2.0
Slika NOŽ BOKER PLUS AKS-74 CRNI D2
Slika NOŽ BOKER PLUS AKS-74 D2
Slika NOŽ BOKER PLUS CABALLERO

NOŽ BOKER PLUS CABALLERO

167,50 KM
Boker Plus Caballero je kompaktni klasični džepni nož s drvenom ljestvicom ručke koji je dovoljno lagan za bilo koji džep na hlačama ili prsluku. Satinizirana oštrica s točkama pada sastoji se od D2 i osigurana je novim patentiranim stražnjim bravom na temelju žičane jamice koja štedi prostor. Elegantni dvoručni nož može bez ikakvog modernog mehanizma za otvaranje, otvarajući se umjesto toga zarezom za nokte. Jastuci od brušenog nehrđajućeg čelika i ljuske izrađene od tamnog Cocobolo drva upotpunjuju dizajn Caballera bez kopči. S rupom za vrpcu i visokokvalitetnom najlonskom kutijom za pohranu.
Slika NOŽ BOKER PLUS INTENTION II COYOTE
Slika NOŽ BOKER PLUS INTENTION II DAGGER
Slika NOŽ BOKER PLUS INTENTION II TANTO
Slika NOŽ BOKER PLUS SAVIOR 2
Slika NOŽ BOKER PLUS SLACK

NOŽ BOKER PLUS SLACK

189,30 KM
Poput mnogih klasičnih francuskih džepnih noževa, Boker Plus Slack Raphaël Duranda temelji se na tradicionalnoj Navaji iz mediteranske regije. Međutim, Raphaël Durand pretvara ovaj koncept u moderan dizajn. Tanka drška džentlmenskog noža ima ljuske izrađene od G10 koje pokrivaju ploče od nehrđajućeg čelika ispod. Velike rupe u pločama smanjuju težinu i čine ga još udobnijim. Oštrica ovog noža s kliznim zglobom izrađena je od VG-10 i ima profinjenu horizontalnu satensku završnicu. S rupom za vrpcu i bez kopče.
Slika NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST I

NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST I

103,05 KM
Boker Plus Specialist I praktičan je višenamenski alat s mnogo različitih alata i pouzdanim mehanizmom za zaključavanje. Kliješta s oprugom mogu podnijeti čak i teške zahtjeve, a također nude ojačani rezač žice. Imaju ravnu površinu za hvatanje poput kliješta s dugim vrhom i takozvanu rupu za plamenik za hvatanje vanjskih šesterokutnih vijaka, kapičastih matica i cijevi. Dva alata uvučena u ručke lako se otvaraju i mogu se sigurno koristiti zahvaljujući čvrstom mehanizmu za zaključavanje. Alat je opremljen uskom oštricom, pilom za drvo, otvaračem za limenke, otvaračem za boce, savijačem/skidačem žice, razvrtalom/probijačem, odvijačem s križnom glavom te velikim i malim ravnim odvijačem. Plosnate G10 ručke imaju ukrasne izreze i finu teksturu za sigurno držanje. Dolazi s visokokvalitetnom najlonskom futrolom za remen.
Slika NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST II

NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST II

136,85 KM
Kliješta Boker Plus Specialist II nude ojačani rezač žice i prava su svestranost. Imaju ravnu površinu za hvatanje poput kliješta s dugim vrhom i takozvanu rupu za plamenik za hvatanje vanjskih šesterokutnih vijaka, kapičastih matica i cijevi. Četiri glavna alata osigurana su linerlockom, što ih čini prikladnima čak i za teške zadatke. Uključuju djelomično nazubljenu oštricu, pilu za drvo, turpiju s ravnalom i višenamjenski alat koji sadrži otvarač za konzerve, otvarač za boce, savijač/skidač žice i imbus ključ. Dodani remen za remen može se otvoriti zarezom za nokte. Vage s ravnom ručkom imaju ukrasne izreze i izrađene su od nehrđajućeg čelika. Dva dvostrana nastavka, odgovarajuća stezna glava i praktični razbijač stakla upotpunjuju opremu. Dolazi s visokokvalitetnom najlonskom futrolom za remen.
Slika NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST MINI

NOŽ BOKER PLUS SPECIALIST MINI

57,70 KM
Iznimno praktičan Boker Plus Specialist Mini definitivno zaslužuje mjesto u automobilu, ruksaku ili stanu zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i iznimno maloj težini. Kliješta s oprugom opremljena su ojačanim rezačem žice i također imaju ravnu površinu za hvatanje kao ušilasta kliješta i takozvanu rupu za plamenik za hvatanje vijaka sa imbus glavom, spojnih matica i cijevi. Alati smješteni u dva tijela drške imaju mehanizam s kliznim zglobom i lako se otvaraju: oštrica, nazubljena oštrica, otvarač za boce, otvarač za konzerve, savijač žice/skidač žice, turpija, križni odvijač i mali i veliki odvijač s prorezom. Vage s ravnom ručkom imaju ukrasna udubljenja i izrađene su od laganog aluminija. Isporučuje se s visokokvalitetnom najlonskom torbicom za pojas.
Slika NOŽ BOKER PLUS TECH TOOL CARBON 4

NOŽ BOKER PLUS TECH TOOL CARBON 4

159,00 KM
S Boker Camp Knife, jednim od praočeva svih modernih višenamjenskih džepnih noževa, naša je povijest započela 1869. godine. Nakon gotovo 150 godina uspješne prisutnosti na tržištu, došlo je vrijeme da se ovaj dokazani koncept pretvori u moderan nož. Modernizirana konstrukcija, koja se temelji na čvrstim čeličnim oblogama, ugrađena je u dvije oblikovane ljestvice ručke, izrađene od laganih karbonskih vlakana. Švedski čelik Sandvik 12C27, s tvrdoćom po Rockwellu od 58-60 HRC, pruža izvanredno zadržavanje rubova šupljeg brušenog noža. Visoka kvaliteta proizvodnje, s glatkim djelovanjem oštrice i optimiziranom upotrebljivošću, dokaz su vrhunske kvalitete naših alata Boker Plus Tech. Alati: razbijač stakla, odvijač s otvaračem za boce i skidačem žice, mala nazubljena oštrica s vrhom odvijača, vadičep, rupa za sklopivu vrpcu, škare, bušilica/šilo, kliješta, pila za drvo, kopča za džep.
Slika NOŽ BOKER PLUS THUNDER STORM AUTO

NOŽ BOKER PLUS THUNDER STORM AUTO

159,50 KM
Boker Plus Thunder Storm Auto koji je dizajnirao Boris Manasherov robusni je taktički nož. Njegov naglašeni klin za prste čini ga vrlo praktičnim u bilo kojem položaju držanja. Brze promjene položaja u obrnuti stisak ili obrnuto podržane su izbočinama na kralježnici i ručki oštrice. Vage s crnom ručkom izrađene su od aluminija s umecima za smanjenje težine. Oštrica AUS-8 ima lagani stonewash završetak i otvara se automatski pritiskom na gumb. S razbijačem stakla od volfram karbida, rupom za vrpcu i kopčom za duboko nošenje koja se može premjestiti (na vrh).
Slika NOŽ BOKER PLUS URBAN TRAPPER LINEAR MICARTA

NOŽ BOKER PLUS URBAN TRAPPER LINEAR MICARTA

240,35 KM
Boker Plus Urban Trapper, koji je dizajnirao Brad Zinker, opremljen je pouzdanim linerlockom u ovoj nešto opipljivijoj verziji te je stoga dostupan s dodatnim mehanizmom za zaključavanje. Elegantni džepni nožić opremljen je tamnom oštricom stonewash izrađenom od VG-10, koja je šuplje brušena i može se otvoriti perajom s kugličnim ležajevima. Vage s ručkom ugodne teksture izrađene su od zelenog platna Micarta i uvijek sigurno leže u ruci. Odstojnik i stabilne titanijske obloge anodizirane su u mesinganoj boji i tako odgovaraju boji duboke kopče za nošenje (tip-up/r), koja je također izrađena od titana. S visokokvalitetnom najlonskom kutijom za pohranu.
Slika NOŽ BOKER PLUS URBAN TRAPPER PETITE COCOBOLO

NOŽ BOKER PLUS URBAN TRAPPER PETITE COCOBOLO

212,70 KM
S oštricom od samo 7 cm, najmanja verzija Urban Trappera, Petite, postala je mnogo kompaktnija i lakša, a njena verzija s dvostrukom Cocobolo vagom sada teži samo 33 grama! Ali Urban Trapper Petite dolazi s istom visokokvalitetnom opremom: VG-10 oštricom koja je uzdužno satinirana, bravom od titanijskog okvira s kugličnim ležajem i reverzibilnom titanijskom kopčom (tip-up). Na ovaj način, Urban Trapper Petite otvara novu dimenziju gospodskih sklopivih noževa. S visokokvalitetnom najlonskom kutijom za pohranu.
Slika NOŽ BOKER PLUS XL DROP

NOŽ BOKER PLUS XL DROP

158,25 KM
Veliki brat popularnog Bokera Plus XS Chada Los Banosa dizajniran je kao jednoručni slipjoint s jakom stražnjom oprugom, iako nudi neke rezerve. Sačuvavši proporcije originala, ovom smo nožu dali savršenu veličinu za sve one zadatke gdje duža oštrica znači bolju upotrebljivost - i, naravno, za sve ljubitelje većih džepnih noževa. Vage G10 imaju neklizajuću teksturu površine. Satinirana oštrica 440C ima graničnik pod kutom zatvaranja od 90°. Zahvaljujući dvostrukom klinu za palac i kopči koja se može namjestiti (tip-up/l-r), XL je prikladan za ljevoruke korisnike. S visokokvalitetnom najlonskom kutijom za pohranu.
Slika NOŽ BOKER PLUS YOKAI
Slika NOŽ BOKER TB OUTDOOR CAC S200 PA6 CRNI
Slika NOŽ MAGNUM 30-06 BULLET KNIFE W/ KEYRING

NOŽ MAGNUM 30-06 BULLET KNIFE W/ KEYRING

19,80 KM
Zanimljiva replika metka 30-06 s kompaktnom i funkcionalnom oštricom. Izvrstan poklon za lovca ili kolekcionara. Sadrži oštricu od nehrđajućeg čelika 440 i školjku obloženu mesingom.
Slika NOŽ MAGNUM ADVANCE PRO FIXED BLADE
Slika NOŽ MAGNUM ANA'S RAINBOW UNICORN

NOŽ MAGNUM ANA'S RAINBOW UNICORN

50,50 KM
Bilo na pretpovijesnim zidnim slikama, u grčkoj antici, u keltskim narodnim pričama, u njemačkom srednjem vijeku, u renesansi ili kod braće Grimm: čini se da je jednorog iskonska čežnja ljudi čijoj dječjoj fascinaciji ne mogu odoljeti ostatak života, čak i kao odrasli. Magnum Anna's Rainbow Unicorn klasični je džepni nož s bravom s okvirom i uklonjivim klinom za palac s obje strane. Sjajna ručka od nehrđajućeg čelika ima naglašen reljef jednoroga na jednoj strani. Šarena oštrica s točkom za ispuštanje izrađena je od nehrđajućeg čelika 440A i, poput drške, ima uzbudljiv završetak duginih boja. Sa kopčom (tip-up/r).
Slika NOŽ MAGNUM ARMY RESCUE

NOŽ MAGNUM ARMY RESCUE

70,40 KM
Čvrsti Magnum Air Force Rescue je pouzdan nož za spašavanje koji kombinira brojne praktične funkcije i može spasiti živote u hitnim slučajevima. Crno obložena obrnuta tanto oštrica izrađena od 440A opremljena je djelomično nazubljenim rubom i otvara se perajom s oprugom. Čvrsti linerlock zaključava oštricu kada je otvorena. Ručka od anodiziranog aluminija maslinasto zelene boje uvijek sigurno leži u ruci i ima detaljan vojni amblem. Isporučuje se s razbijačem stakla, rezačem remena i praktičnom kopčom (vrh prema dolje/d).

Filters:

Očisti sve

Filters

Close
SVI Proizvođači